Αγόρασε ένα γυναικείο φόρεμα και δες αν της ταιριάζει απόλυταΌταν αγοράζετε φορέματα για τις γυναίκες, ο στόχος σας πρέπει να είναι για να συμπληρώσει το σώμα της. Εξετάστε την ακόλουθη λίστα βήματα αν χρειαστεί να αγοράσετε φορέματα για τις γυναίκες. Αναδείξτε τα περιουσιακά στοιχεία των γυναικών που αγοράζετε ρούχα για. Εάν μια γυναίκα έχει ελκυστικά πόδια, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα φόρεμα που αναδεικνύει τους. Αν τα χέρια ήπια ή αυτή έχει μια ελκυστική λαιμόκοψη, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα φόρεμα που αναδεικνύει αυτά τα υλικά περιουσιακά στοιχεία. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην επισημάνω ένα χαρακτηριστικό για μια ακραία. Για παράδειγμα, αν μια γυναίκα έχει ένα μεγάλο στήθος, δεν τους οξύνει έτσι ώστε να είναι η μόνη εστίαση στο σώμα της. Σε αυτή την περίπτωση, να επιλέξουν για av λαιμό φόρεμα που αναδεικνύει το στήθος της, αλλά καθοδηγεί τα μάτια του θεατή με το πρόσωπό της.

Απόκρυψη φυσικές ατέλειες μιας γυναίκας με το φόρεμα που θα επιλέξετε. Ακριβώς όπως ένα φόρεμα μπορεί να αναδείξει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, μπορεί να κρύψει τα μη ελκυστικά χαρακτηριστικά. Μακριά φορέματα κρύβει μεγάλες μοσχάρια ή ασύμφορη πόδια. Μωρό φορέματα κούκλα κρύβει μεγάλες αποβλήτων και στομάχια. Ένα φόρεμα A-line μπορεί να αποκρύψει μεγάλα ισχία. Πολλάκις, όταν επιλέξετε ένα φόρεμα που κρύβει 1 χαρακτηριστικό, μπορείτε να εξισορροπηθούν με την επισήμανση άλλο.

Ρυθμίστε το ύψος μιας γυναίκας με τα χαρακτηριστικά του ένα φόρεμα. Μακριά φορέματα συντομεύσει σε μια γυναίκα, ενώ ένα φόρεμα που σταματά πάνω από το γόνατο, αναδεικνύοντας τα πόδια, μακραίνει μια γυναίκα. Επιπλέον, ένα στερεό χρώματος φόρεμα βοηθά επιμηκύνει μια γυναίκα περισσότερο από ένα φόρεμα με ένα σχέδιο ή σχέδιο.

Δημιουργήστε την ισορροπία κατά την επιλογή των φορέματα για τις γυναίκες. Το δικαίωμα φόρεμα θα πρέπει να κρυβόμαστε και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του σε μια γυναίκα, έτσι ώστε το σώμα της είναι καλά ισορροπημένη. Χρησιμοποιήστε όλα τα χαρακτηριστικά ενός φόρεμα, όπως το χρώμα, το υλικό, το σχήμα, το μήκος και το σχεδιασμό, για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εμφάνιση συνολικά.

Επιλέξτε ένα φόρεμα που είναι κατάλληλη ηλικία. Νεότερες γυναίκες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να φορούν φορέματα που είναι μικρότερες και πιο σφικτό. Για μια ηλικιωμένη γυναίκα, να επιλέξετε ένα φόρεμα που δεν είναι μικρότερο από το μήκος του γόνατος. Επιλέγουν απλό στυλ για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, παρά στυλ επαίρεται τόξα, βολάν και διακοσμητικά? Τα στοιχεία αυτά θα είναι πιο κατάλληλη για νεότερες γυναίκες.

Εξετάστε το δέρμα και το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας όταν αγοράζουν ένα φόρεμα για εκείνη. Σκούρο δέρμα και τα μαλλιά είναι πιο καλοντυμένες σε ελαφρύτερα, πιο πολύχρωμο φορέματα. Ξανθιές και χλωμό δέρμα φαίνονται καλύτερα σε πιο σκούρα χρώματα, μαύρο και καφέ.

Ταιριάξει με ένα φόρεμα με την προσωπικότητα μιας γυναίκας. Μια σοβαρή γυναίκα είναι η καταλληλότερη για ένα συντηρητικό φόρεμα στυλ. Ότι, μια χαλαρή, casual χαρακτήρα θα εκτιμήσουν ένα φόρεμα που έχει έντονα χρώματα ή έχει τη διασκέδαση στοιχεία, όπως κοσμήματα και κορδέλες.