Πώς να ντυθείτε ΕπαγγελματικάΤο να ντυθείτε επαγγελματικά είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σε ένα γραφείο ή ακαδημαϊκό περιβάλλον. Η εμφάνισή σας κάνει μια δήλωση για τον επαγγελματισμό σας, και εμφανίζονται σε ατημέλητη ή ανάρμοστη ενδυμασία μπορεί να σκοτώσει μια καριέρα. Τυπική Επαγγελματικό ντύσιμο είναι συνήθως ο ενδυματολογικός κώδικας που χρησιμοποιείται για εργασίες υψηλού προφίλ κυβερνητικά στελέχη, οι εργαζόμενοι διαχείριση, δικηγόρους, και ούτω καθεξής. Είναι, επίσης, για τις επιχειρήσεις που καλλιεργούν διατύπωση, όπως οι πιστωτικές ενώσεις. Θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες επιχειρήσεις ντύνονται επίσημα τις περισσότερες ημέρες, αλλά έχουν το "casual

Παρασκευή" ή αλλιώς θα χαλαρώσει τους κανόνες για ορισμένους λόγους, ή περιπτώσεις (όπως μια βόλτα-a-Thon, έρανο, ή αν ο κλιματισμός διαλείμματα κάτω). "Business casual" είναι ο όρος που χρησιμοποιείται συχνά για λιγότερο επίσημες (αλλά όχι άτυπη) περιβάλλοντα γραφείου. (Δείτε παρακάτω για μια πιο διεξοδική συζήτηση σχετικά με το τι "επιχείρηση περιστασιακή" νοείται) .be επίγνωση του γεγονότος ότι αυτός διαφέρει από τον πολιτισμό, την περιοχή και το επάγγελμα. Μερικές φορές "επιχείρηση περιστασιακή" γραφεία θα γίνει «επιχείρηση επίσημη" για σημαντικές περιστάσεις, όπως σε συνέντευξη Τύπου, μια υψηλού προφίλ των επισκεπτών που φθάνουν, ή ένα σημαντικό σεμινάριο.

"Μαύρη γραβάτα" χρησιμοποιείται συνήθως μόνο μόνο για πολύ συγκεκριμένες και ειδικές εκδηλώσεις, (όπως τα βραβεία δείπνα, δεξιώσεις επίσημη ή γκαλά.) Αυτά συνήθως απαιτούν ένα σμόκιν για τους άνδρες και ένα βραδινό φόρεμα για τις γυναίκες.
Τυπικά, η υψηλότερη πληρώνοντας τη θέση, την υψηλότερη κατάταξη σας, τόσο πιο επαγγελματικά ρούχα γραφείου σας θα πρέπει να είναι. (Ωστόσο, σημειώστε αυτό δεν είναι καθολική - ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού μπορεί να ντύνονται πολύ λιγότερο από ό, τι επισήμως βοηθός σε ένα δικηγορικό γραφείο!)

Ορισμένες θέσεις εργασίας έχουν την ειδική στολή. Για παράδειγμα, ένα σεφ, νοσοκόμα, ναυαγοσώστης, δικαστής ή αστυνομικός. Αυτό είναι ένα επαγγελματικό κώδικα ντυσίματος, αλλά συνήθως αυτό χρειάζεται πολύ λίγη περαιτέρω συζήτηση.

Γνωρίστε Γραφείο Πολιτισμού σας. Κάνοντας επαγγελματική φόρεμα ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση είναι το γεγονός ότι οι τύποι του εργασιακού περιβάλλοντος κάνει μια μεγάλη διαφορά σε ό, τι φοράει. Αν και συνήθως πρόστιμο ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές όπως συζητήθηκε, συνειδητοποιούν ότι οι θέσεις εργασίας μπορεί να ενθαρρύνει μια ορισμένη "ματιά" που πηγαίνει πέρα ​​από την απλή «Γραφείο Τυπική" ή "Business Casual" ορισμούς. Αυτό συνήθως έχει να κάνει με αυτό που η εταιρεία κάνει, πωλεί ή προσφέρει.

Μια αφρικανική οργάνωση βοήθειας, για παράδειγμα, μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ντύνονται με ρούχα στην Αφρική και πωλούνται στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να προωθηθεί η ευαισθητοποίηση και δίκαιου εμπορίου. Το αθλητικό τμήμα του πανεπιστημίου μπορεί να είναι πολύ περισσότερο την αποδοχή των αθλητικών ειδών ένδυσης, όπως παπούτσια για τρέξιμο.
Παράγοντα για την εποχή - μερικές φορές. Επαγγελματική κώδικα φόρεμα σε πολλά μέρη του κόσμου έχει κάποια εποχικότητα, η οποία βασίζεται εν μέρει από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και για την εποχική στυλ. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες περιφέρειες δεν έχουν πραγματικά τις αλλαγές στην ένδυση με βάση τις εποχές. (Όπως οι τροπικές). Αλλά για τις περιοχές με τις εποχές ρούχα, πολλές περιοχές οι ακόλουθοι κανόνες του αντίχειρα ισχύουν:

Λευκά είδη, είδος ελαφρού ραβδωτού υφάσματος, και το Μαδράς ύφασμα τείνουν να είναι κατάλληλο μόνο για το καλοκαίρι. Είδη ένδυσης μαλλί τείνει να είναι για το φθινόπωρο και το χειμώνα μόνο. Στην Αμερική, ένα παλιό ρητό «δεν είναι λευκό μετά από τη Εργατική Ημέρα" ... που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε λευκό λινά υφάσματα που χρησιμοποιούνται πολύ σε φορέματα του καλοκαιριού και όχι κανένα απολύτως λευκό. Αυτό είναι ένα πολύ ξεπερασμένη κανόνα. Μη διστάσετε να φορέσει ασύστολα ένα άσπρο πουκάμισο στο γραφείο και το χειμώνα.

Στρώματα κατάλληλα ρούχα μπορεί να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση στο ενδιάμεσο εποχές, όταν οι θερμοκρασίες μπορεί να διακυμαίνεται. Για παράδειγμα, μια ζακέτα μπορεί να είναι χρήσιμο να έρχεται σε εργασίες για μια τραγανή ημέρα πτώσης, και αφαιρούνται αργότερα, όταν ζεσταίνεται. Ένα ζευγάρι ζεστό κολάν μπορεί να σας επιτρέψει να φορούν φούστες άνετα το χειμώνα.
Λάβετε υπόψη ότι το ποσό της ορατής επιτρεπόμενων δέρμα θα είναι ελαφρώς διαφορετική στις ρυθμίσεις των επιχειρήσεων. Τι είναι αποδεκτό σε μία καλλιέργεια μπορεί να είναι απαράδεκτες σε ένα άλλο. Για παράδειγμα, τι είναι καλό για μια γυναίκα στη Γαλλία μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική στο Κατάρ.

Εάν επιλέξετε να αφαιρέσει τα στρώματα του ιματισμού, βεβαιωθείτε ότι είστε σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκαλυπτικό ή ακατάλληλη για το δέρμα θα επιλέξετε να εμφανιστεί. Αν είστε φορώντας ένα χιτώνας κάτω από ένα σακάκι, και δεν είστε υποτίθεται ότι έχουν ένα πουκάμισο αμάνικο, μπορεί να είστε από την τύχη.